Velkommen til Vikingekampgruppen ASK

ASK har eksisteret siden 1992, idag er vi den største og ældste kampgruppe i Norden og det er vi stolte af!

Siden begyndelsen har vores store interesse været vikingetiden og særligt kampen. Både i den daglige træning og under sommerens markeder arbejder vi på at levendegør kampen med så nære kopier af tidens våben, som muligt. Vores kamp er en kontrolleret, men komprædativ kampsport, som vi forsøger at gøre så autentisk som muligt.

Til dagligt holder vi til omkring Aarhus og vores lokaler og træningen forgår på godsbanearealerne i Aarhus C.

Forruden kampen arbejder vi også på formidling af vikingetiden i alle dens aspekter, så´ som håndværk, madlavning, lejerliv, osv. Sommeren over i forskellige events og markeder over hele Europa, som alle har det til fælles, at vikingetiden og det historiske er i fokus.

Billeder & Video